Twistine, ook verdraaid lekker
Twistine, ook verdraaid lekker, maar liefst 50cm lang

Over Twistine

Het Twistine Team is een team van enthousiaste mensen die op ambachtelijke wijze van een aardappel een bijzonder kunstwerk op een stok maken waarbij presentatie, beleving en hygi├źne hoog in het vaandel staan.

Ons product is al vele jaren bekend, vooral in de Hoeksche Waard e.o., en met name zeer populair bij de jeugd. Maar ook de ouderen lopen onze kar niet voorbij en genieten van deze heerlijke lekkernij.

U kunt ons vinden op braderie├źn, jaarmarkten, streekmarkten, fokveedagen en andere evenementen. U kunt ons herkennen aan de opvallende frisse oranje/witte kleuren.

U kunt zien hoe de aardappel op een speciale manier wordt gesneden waardoor de spiraalvorm ontstaat en vervolgens aan een 50 cm lange bamboestok wordt gedaan.

Een waar kunstwerk op stok, welke altijd VERS wordt gemaakt.

Na het snijden en op stok zetten wordt het product "Twistine, Ook verdraaid lekker!" gebakken in 100% plantaardige olie welke een hoog gehalte aan enkelvoudig onverzadigde vetzuren heeft! De olie welke wij gebruiken is bestand tegen langdurige hoge temperaturen en wij hebben bewust voor dit product gekozen. De Twistine wordt na het bakken bestrooid met heerlijke kruiden volgens een speciaal recept.

De presentatie komt tot uiting in de kleding en de "Twistine kar", welke geen gewone verkoopkar is. Wij staan letterlijk met onze beide benen op de grond en dus op gelijke hoogte met onze klanten. En dat is heel prettig.

Presentatie en beleving zijn erg belangrijk voor het Twistine Team. Het blijft altijd leuk en interessant om te zien hoe een product tot stand komt. Ook de kinderen zijn heel enthousiast als zij zien hoe de Twistine wordt gemaakt.

  • De kar
  • Publiek

Contact informatie

Gevestigd te Zuidland
Telefoon: +31 (0)6 23 82 96 76
K.v.K.: 62116363